Individuele Rondreizen

Ontdek Zuid-Afrika op uw manier en uw tempo.

Reizen door Zuid-Afrika is één groot avontuur, zeker als u dit bijzondere land op eigen gelegenheid ontdekt! Zuid-Afrika is uitermate geschikt om individueel te bereizen, of u dat nu doet per auto, trein, camper, te paard ….in Zuid-Afrika is alles mogelijk!

Een individuele reis samenstellen kan echter complex zijn. Geen zin, tijd of mogelijkheden om het zelf te doen? Dan nemen onze specialisten die zorg graag uit handen om uw reis van A tot Z te organiseren. Onze specialisten stellen, op basis van uw wensen, graag een avontuurlijke, anders-dan-anders maatwerkreis samen naar de mooiste en meest bijzondere plekken van Zuid-Afrika. Dus ongeacht waar, wanneer en hoe lang u wilt gaan….wij kunnen alles voor u regelen.

Ontdek waanzinnige steden en schilderachtige dorpen zoals Kaapstad en Knysna. Beleef de schoonheid van de natuur en kom oog in oog te staan met wilde dieren in de prachtige Nationale Parken van Kruger, Addo en Tsitsikamma. Rijd de mooiste panoramische routes, zoals de smakelijke Wijnroute, de adembenemende Garden Route en de indrukwekkende Panorama Route. Maar ook de Drakensbergen, Swaziland, het Greater St. Lucia Wetlands Park en het Hluhluwe-Umfolozi Game Reserve zijn fantastische plekken om te bezichtigen. Verblijf tijdens uw rondreis in unieke accommodaties, zoals rondavels, guesthouses en Game Lodges en maak de reis compleet met unieke excursies, zoals safari’s, een ballonvaart, golfen en duiken met haaien.

Kortom; Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden om op geheel eigen wijze kennis te maken met de geuren, kleuren, mensen, gewoontes en tradities van dit bijzondere land en het échte Zuid-Afrika te beleven.

 

Groepsrondreizen

Waardevolle contacten en samen Zuid-Afrika ontdekken!

Liever niet individueel op reis, maar juist in het gezelschap van andere reizigers? Liever profiteren van het comfort en gemak van reizen onder begeleiding van een ervaren reisleider? Dan is een groepsrondreis de ideale mogelijkheid om de ‘Rainbow Nation’ te ervaren.

Onze Zuid-Afrika specialisten informeren u graag over de mogelijkheden en inspireren u op basis van hun eigen reiservaring. Er is een ruim aanbod aan groepsrondreizen die u langs de bijzondere hoogtepunten van Zuid-Afrika brengen.

Uw medereizigers willen precies hetzelfde: binnen een klein reisgezelschap het echte Zuid-Afrika ontdekken. Naast gezamenlijke activiteiten heeft u tijdens de groepsrondreizen ook voldoende tijd om vrij te besteden. U bepaalt zelf of u wel of niet wil meedoen met activiteiten. Reizen met een groep geeft een veilig gevoel, maar zorgt vooral voor veel gezelligheid en vermaak. Daarnaast kunt u met uw medereizigers ervaringen delen en wellicht houdt u nog waardevolle contacten over aan uw reis.

Niets kan u voorbereiden op uw eerste glimp van de wilde dieren, uw eerste rit in een safari jeep, de indrukwekkende natuur van de nationale parken, de panoramische routes en de sfeer van een stad als Kaapstad. Dat maakt Zuid-Afrika zo bijzonder. U streept na afloop niet alleen een bestemming van uw lijstje, maar dringt echt door tot de ziel van het land. Wat is er nu mooier om deze ervaringen met andere te kunnen delen?

Beleef daarom samen met een internationaal gezelschap de bekende hoogtepunten van de Zuid-Afrika en ontdek de bijzondere plekken van Zuid-Afrika waar niet iedereen komt!

 

 

Contact

Bestoftravel.nl
Meijerijstraat 1
5461 HK Veghel
tel: 085-2018466

Blijf op de hoogte

Meld je aan op onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden voor nieuwsbrief

Copyright © 2005-2015 Best of Travel - Powered by System4