sublogo.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Google Plus

Vietnam

Laat u inspireren voor uw droomreis naar ‘Vietnam’

Welkom in Vietnam! Best of Travel is dé specialist voor deze bestemming. Vietnam is een land in Zuid Oost-Azië het bevindt zich op het schiereiland Indochina. Vietnam heeft een eigen karakter: volks en tegelijkertijd geraffineerd. De tropenlucht beladen door het oorlogsverleden, is zwoel maar uitnodigend. Hurkend op een krukje, lepel je de Po soep en verovert Vietnam ‘s enorme levenslust een warm plekje in je hart.

In korte lijnen


De legendarische Cu Chi-tunnels zijn het gevolg van de mensen die ondergronds gingen in de Vietnamoorlog. Tegenwoordig kunnen toeristen een klein deel van de tunnels bezichtigen, de moeite waard om daar eens een kijkje te gaan nemen, om delen van de tunnel te kunnen zien moet u zich op handen en knieën door de gang wurmen.Da Lat ligt langs de rivier de Cam Ly en op 1500 meter hoogte tussen de heuvels op het Lang Bian-Plateua. Het is de belangrijkste heuvelstad van Vietnam. Overal hangt de aroma van pijnbomen en houtrook, hier bevinden zich schilderachtige kerken, overvloedige moestuinen en kletterende watervallen.

 

Best of Travel, voor die speciale vakantie…

Best of Travel is dé specialist wanneer het gaat om reizen naar verre bestemmingen. Wij staan voor u klaar om die speciale vakantie voor u samen te stellen met uiterste zorg. U kunt bij ons niet alleen terecht voor groeps- en individuele reizen, ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Wat uw dromen en wensen ook mogen zijn, wij maken het voor u waar dankzij onze specialistische kennis, sterke connecties met lokale agenten en het ruime aanbod aan accommodaties en excursies. Vraag nu vrijblijvend een reisvoorstel bij ons aan en wij nemen het werk voor u uit handen om tot uw persoonlijke droomreis te komen!

Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag geheel vrijblijvend uw eigen reisvoorstel/offerte aan bij bestoftravel.nl

Live helpMessenger

Vragen? of hulp nodig?
onze travel specialisten
helpen u graag!

Wij zijn: Live Help

Contact

Bestoftravel.nl
Meijerijstraat 1
5461 HK Veghel
tel: 085-2018466

Blijf op de hoogte

Meld je aan op onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden voor nieuwsbrief
laddy.png

Copyright © 2005-2010 Best of Travel - Powered by System4