sublogo.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Google Plus

Peru

Laat u inspireren voor uw droomreis naar ‘Peru’


Welkom in Peru! Best of Travel is dé specialist voor deze bestemming. Peru, een schitterend Latijns- Amerikaans land, bekend van de Inca’s heeft veel meer te bieden dan de Incaruïnes van Machu Picchu en het schitterende Lake Titicaca. In het noorden liggen de ruïnes van Kuelap en leven de Lamas indianen in het regenwoud langs de Rio Mayo. Tevens op natuurgebied is Peru en prima bestemming in Zuid-Amerika. In het Park Manu Biosfeer Reservaat zijn er 13 verschillende soorten apen en andere dieren woonachtig.

In korte lijnen


Eén van de bekendste ruïnes in de wereld is Machu Picchu, in de verloren stad Machu Picchu liggen de tempels op een ongewone wijze verborgen tussen de hoge bergtoppen. Terwijl u door de indrukwekkende en ook oeroude ruïnes wandelt kijkt u uit over kilometers lange valleien. Daar niet zo heel ver vandaan vind u de waterbronnen, deze bevinden zich in het dorpje Aguas Calientes, het is hier heerlijk om te kunnen ontspannen nadat je bijvoorbeeld de Inca Trail heb gelopen. De Inca Trail is de route die je moet belopen om naar de Machu Picchu te komen, de officiële route loop je binnen ongeveer 4 dagen. Het schitterende Lake Titicaca, ook wel Titicacameer genoemd is het grootste meer ter wereld! Een bijzondere plek om een keer langs te gaan of voor een verfrissende duik.
Lima de hoofdstad van Peru, de hoofdstad Lima is een stad met veel musea en een stad waar tot in de vroege uurtjes door word gefeest.

 

Best of Travel, voor die speciale vakantie…

Best of Travel is dé specialist wanneer het gaat om reizen naar verre bestemmingen. Wij staan voor u klaar om die speciale vakantie voor u samen te stellen met uiterste zorg. U kunt bij ons niet alleen terecht voor groeps- en individuele reizen, ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Wat uw dromen en wensen ook mogen zijn, wij maken het voor u waar dankzij onze specialistische kennis, sterke connecties met lokale agenten en het ruime aanbod aan accommodaties en excursies. Vraag nu vrijblijvend een reisvoorstel bij ons aan en wij nemen het werk voor u uit handen om tot uw persoonlijke droomreis te komen!

Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag geheel vrijblijvend uw eigen reisvoorstel/offerte aan bij bestoftravel.nl

Live helpMessenger

Vragen? of hulp nodig?
onze travel specialisten
helpen u graag!

Wij zijn: Live Help

Contact

Bestoftravel.nl
Meijerijstraat 1
5461 HK Veghel
tel: 085-2018466

Blijf op de hoogte

Meld je aan op onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden voor nieuwsbrief
laddy.png

Copyright © 2005-2010 Best of Travel - Powered by System4