sublogo.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Google Plus

Panama

Laat u inspireren voor uw droomreis naar ‘Panama’

Welkom in Panama! Best of Travel is dé specialist voor deze bestemming. Wie denkt aan Panama denkt vaak automatisch aan het Panamakanaal. Dit kanaal is 81 kilometer lang dat het land door tweeën verdeeld, ideaal voor het scheepsverkeer. Natuurlijk komt er veel meer bij Panama kijken dan alleen het Panamakanaal. De flora & fauna van dit land is spectaculair en het land kent vele verschillende soorten natuurgebieden. Denkt u hierbij aan: berggebieden, nationale parken, jungles, mangrovebossen en de meest idyllische eilandjes net voor de kust. Op sommige van deze eilanden vindt u de meest oude stammen van Panama met een traditionele leefwijze die nog aangehouden wordt

Stad, Jungle & idyllische eilandjes

De oorspronkelijke bewoners van Panama, de Kuna indianen, vindt u terug in de kuststreek van Kuna Yala. Tegenwoordig wordt dit gebied ook wel de San Blas-eilanden genoemd. Deze eilanden stralen ultieme rust uit en dit is dan ook dé bestemming om heerlijk tot rust te komen. Eventueel als afsluiten van een indrukwekkende reis door Panama? De San Blas-eilanden zijn niet toeristisch, desalniettemin heeft u wel de mogelijkheid om dagexcursies te maken naar verschillende eilanden.
Voor wat leven in de brouwerij moet u in de hoofdstad zijn, Panama City. Dit is een stad van grote contrasten. Zo vindt u in zakendistrict Punta Paitilla grote en moderne gebouwen die boven u uit torenen. In het oude centrum Casco Viego vindt u echter de authentieke charme van Panama City. Breng ook zeker een bezoek aan kathedraal Iglesia de San José met een mooi uiterlijk, een mix van oud en nieuw.
Vergeet tijdens uw bezoek aan Panama niet om Parque Nacional Portobelo te verkennen. Hier vindt u wat ooit de belangrijkste schathaven van Amerika was. Schepen overladen met zilverwaar, goud en smaragden voeren door deze haven heen gedurende de 18e eeuw. U kunt veel historische informatie en voorwerpen terugvinden in dit park. Hier vindt u ook ruïnes die ongeveer 500 jaar oud zijn en daarnaast zijn er ook nog vele Spaans koloniale gebouwen intact. De kanonnen aan de rand van Castillo de San Jerónimo bewijzen maar weer dat er met regelmaat aanvallen op Portobello plaatsvonden.

Best of Travel, voor die speciale vakantie…

Best of Travel is dé specialist wanneer het gaat om reizen naar verre bestemmingen. Wij staan voor u klaar om die speciale vakantie voor u samen te stellen met uiterste zorg. U kunt bij ons niet alleen terecht voor groeps- en individuele reizen, ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Wat uw dromen en wensen ook mogen zijn, wij maken het voor u waar dankzij onze specialistische kennis, sterke connecties met lokale agenten en het ruime aanbod aan accommodaties en excursies. Vraag nu vrijblijvend een reisvoorstel bij ons aan en wij nemen het werk voor u uit handen om tot uw persoonlijke droomreis te komen!

Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag geheel vrijblijvend uw eigen reisvoorstel/offerte aan bij bestoftravel.nl

Live helpMessenger

Vragen? of hulp nodig?
onze travel specialisten
helpen u graag!

Wij zijn: Live Help

Contact

Bestoftravel.nl
Meijerijstraat 1
5461 HK Veghel
tel: 085-2018466

Blijf op de hoogte

Meld je aan op onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden voor nieuwsbrief
laddy.png

Copyright © 2005-2010 Best of Travel - Powered by System4