sublogo.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Google Plus
  • Home > Over bestoftravel.nl

Over bestoftravel.nl

Betrokken reisspecialisten op elke bestemming

Het team van Best of Travel bestaat uit een aantal specialisten die zich  beperken tot een land. Zij informeren u uit eigen ervaringen en belevenissen. Wij werken daarvoor samen met lokale reisorganisaties die ervoor zorgen dat u een onvergetelijke reis zal gaan maken. Tevens zullen zij u bij staan indien er zich problemen voor doen op de bestemming ter plaatse. Onze specialisten werken samen met de organisaties er hard aan om zo een goed en bijzonder product voor u neer te zetten. Ook dragen wij er een grote zorg aan om onze websites zo goed mogelijk up to date te houden en vullen wij eventuele bijzondere adresjes en excursie mogelijkheden aan op onze websites.

In korte lijnen

Best of Travel is een overkoepelende naam van al onze best of websites. Vanuit deze hoofd website kunt u in één oogopslag eenvoudig zien welke landen wij nu al aanbieden. Uiteraard zijn wij altijd bezig met de ontwikkelingen om ons aanbod zo uitgebreid mogelijk te maken. Tevens vindt u op deze website een overzicht van de top 5 rondreizen en staat er een top 10 in van de meest bijzondere excursie mogelijkheden. Maar ook alle extra informatie en veelgestelde vragen is hierop terug te vinden. Op de homepage van bestoftravel.nl vindt u een wereldkaart waarop de landen die wij aanbieden oranje gekleurd staan aangegeven. Maar zit uw favoriete bestemming er niet bij dan kunt u altijd contact met ons opnemen en zullen wij u een uitgebreid informatiepakket van het land naar u toesturen.

 

Het ontstaan van Best of Travel

Best of Travel is een onderdeel van Reisburo de Wit. En van hieruit is ook het initiatief genomen om de specialisten websites op te zetten. Allereerst zijn wij begonnen met Best of Zuid-Afrika, door de grote populariteit en vele aanvragen groeide dit al vrij snel uit tot een zeer goed en bekend product. Maar hier bleef het niet bij. Wij zijn ons door de tijd heen steeds meer gaan ontwikkelen en specialiseren op verschillende gebieden en landen waardoor de naam Best of Travel is ontstaan. Best of Travel is de overkoepelende naam van alle best of websites die wij in ons bezit hebben. Maar het reisburo blijft altijd een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling en voortgang van onze specialisten sites. Tevens ondersteunen zij onze specialisten en bieden zij de ruimte om eventueel een afspraak te maken voor reisadviezen.

Contact

Bestoftravel.nl
Meijerijstraat 1
5461 HK Veghel
tel: 085-2018466

Blijf op de hoogte

Meld je aan op onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden voor nieuwsbrief
laddy.png

Copyright © 2005-2010 Best of Travel - Powered by System4