sublogo.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Google Plus

Nicaragua

Laat u inspireren voor uw droomreis naar ‘Nicaragua’

Welkom in Nicaragua! Best of Travel is dé specialist voor deze bestemming. Het land van meren en vulkanen, zo wordt Nicaragua met regelmaat genoemd. Natuurlijk heeft Nicaragua veel meer te bieden en voor een avontuurlijke vakantie bent u bij Nicaragua aan het juiste adres. U kunt de meest prachtige steden bezoeken met overduidelijke Spaans koloniale invloeden, denkt u hierbij aan Granada en Leon. Daarnaast behoort surfen ook tot de mogelijkheden en het beklimmen van een vulkaan moet u een keer gedaan hebben. Lake Nicaragua is een gigantisch meer waar meer dan 300 kleine eilanden in te vinden zijn. Tevens vindt u in de wateren van Lake Nicaragua ook haaien die leven in zoetwater. Deze type haaien vindt u nergens anders ter wereld!
Cultuurliefhebbers willen maar al te graag een nacht of meer verblijven in het stadje Léon, zij kunnen hier hun hart ophalen. De kathedraal van Léon is één van de grootste kathedralen van heel Midden-Amerika en de kunstcollecties zijn werkelijk prachtig. Ook festivals in deze stad zijn leuk, levendig en zeker de moeite waard. Léon ademt een echte Spaanse sfeer!

 

Vulkanen, Meren & Koloniaalse steden

Voor de afwisseling is het interessant om naar Isla de Ometeppe te gaan. Dit eiland is gelegen in Lake Nicaragua en is dunbevolkt. Het eiland bestaat namelijk uit twee enorme vulkanen, Concepción en Maderas. Deze twee vulkanen worden slechts door een smalle strook land met elkaar verbonden. Het is mogelijk deze twee immense vulkanen te trotseren en u zult versteld staan door het enorme aanbod aan natuurschoon dat op dit eiland te vinden is.
Voor wat authenticiteit, vriendelijke lokale bevolking en een gemoedelijk dorpje raden wij het aan om El Castillo te bezoeken. In dit pittoreske dorpje vindt u ook het indrukwekkende fort ‘El Morro’ dat gebouwd is door de Spanjaarden om zichzelf te beschermen tegen piraten en ander gespuis. Hier in El Castillo kunt u even heerlijk bijkomen in lokale sferen. Maak ook zeker een praatje met de lokale bevolking voor interessante weetjes en informatie.
In Nicaragua kunt u ook prima genieten van de mooie stranden die aanwezig zijn in dit land. Vlakbij de hoofdstad Managua liggen meerdere stranden. Een van de bekendste is het Pochomil strand en hier kunt u genieten van het heerlijke tropische weer en het aangename water.

 

Best of Travel, voor die speciale vakantie…

Best of Travel is dé specialist wanneer het gaat om reizen naar verre bestemmingen. Wij staan voor u klaar om die speciale vakantie voor u samen te stellen met uiterste zorg. U kunt bij ons niet alleen terecht voor groeps- en individuele reizen, ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Wat uw dromen en wensen ook mogen zijn, wij maken het voor u waar dankzij onze specialistische kennis, sterke connecties met lokale agenten en het ruime aanbod aan accommodaties en excursies. Vraag nu vrijblijvend een reisvoorstel bij ons aan en wij nemen het werk voor u uit handen om tot uw persoonlijke droomreis te komen!

Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag geheel vrijblijvend uw eigen reisvoorstel/offerte aan bij bestoftravel.nl

Live helpMessenger

Vragen? of hulp nodig?
onze travel specialisten
helpen u graag!

Wij zijn: Live Help

Contact

Bestoftravel.nl
Meijerijstraat 1
5461 HK Veghel
tel: 085-2018466

Blijf op de hoogte

Meld je aan op onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden voor nieuwsbrief
laddy.png

Copyright © 2005-2010 Best of Travel - Powered by System4