Individuele Rondreizen

Ontdek Namibië op uw manier en tempo.

Reizen door Namibië is één groot avontuur, zeker als u dit bijzondere land op eigen gelegenheid ontdekt! Namibië is divers en er valt daarom veel te beleven in dit boeiende land. Er zijn vele manieren om het landschap van Namibië te trotseren, zo kunt u gebruikmaken van uw eigen huurauto, camper of u gaat met uw eigen chauffeur op reis voor net dat beetje extra gemak tijdens uw reis. De mogelijkheden in Namibië zijn eindeloos.

Een individuele reis samenstellen kan echter complex zijn. Geen zin, tijd of mogelijkheden om het zelf te doen? Dan nemen onze specialisten die zorg graag uit handen om uw reis van A tot Z te organiseren. Onze specialisten stellen, op basis van uw wensen, graag een avontuurlijke, anders-dan-anders maatwerkreis samen naar de mooiste en meest bijzondere plekken van Namibië. Dus ongeacht waar, wanneer en hoe lang u wilt gaan….wij kunnen alles voor u regelen.

Denkt u aan alle mogelijkheden! Gedurende een individuele rondreis bent u in de gelegenheid om de meest indrukwekkende steden van Namibië te verkennen. Denkt u hierbij aan plaatsen als Windhoek en Swakopmund, twee bestemmingen die u gezien moet hebben. Het wereldberoemde Etosha National Park is ook zeker de moeite waard, hier kunt u de meest fantastische wilde dieren en de meest variërende landschappen zien. Etosha National Park bestaat namelijk voor een groot gedeelte uit een zoutvlakte! Wat betreft Namibië blijft het hier niet bij en er valt veel meer te beleven. Een rondreis door Namibië moet u minimaal één keer in uw leven hebben meegemaakt!

Kortom; Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden om op geheel eigen wijze kennis te maken met de geuren, kleuren, mensen, gewoontes en tradities van dit bijzondere land en het échte Namibië te beleven.

Groepsrondreizen

Waardevolle contacten en samen Namibië ontdekken!

Liever niet individueel op reis, maar juist in het gezelschap van andere reizigers? Liever profiteren van het comfort en gemak van reizen onder begeleiding van een ervaren reisleider? Dan is een groepsrondreis de ideale mogelijkheid om Namibië te ervaren.

Onze Namibië specialisten informeren u graag over de mogelijkheden en inspireren u op basis van hun eigen reiservaring. Er is een ruim aanbod aan groepsrondreizen die u langs de bijzondere hoogtepunten van Namibië brengen.

Uw medereizigers willen precies hetzelfde: binnen een klein reisgezelschap het echte Namibië ontdekken. Naast gezamenlijke activiteiten heeft u tijdens de groepsrondreizen ook voldoende tijd om vrij te besteden. U bepaalt zelf of u wel of niet wil meedoen met activiteiten. Reizen met een groep geeft een veilig gevoel, maar zorgt vooral voor veel gezelligheid en vermaak. Daarnaast kunt u met uw medereizigers ervaringen delen en wellicht houdt u nog waardevolle contacten over aan uw reis.

Niets kan u voorbereiden op uw eerste glimp Fish River Canyon of het gigantische Etosha National Park! Een bezoek aan Windhoek en Swakopmund is een leuke afwisseling en mag niet ontbreken in een reis. Bezoek het Petrified Forest en Orange River is ook werkelijk een plaatje. En dit alles in samenzijn met andere reizigers waar u uw ervaringen mee kunt delen.

Beleef daarom samen met een internationaal gezelschap de bekende hoogtepunten van de Namibië en ontdek de bijzondere plekken van Namibië waar niet iedereen komt!

Contact

Bestoftravel.nl
Meijerijstraat 1
5461 HK Veghel
tel: 085-2018466

Blijf op de hoogte

Meld je aan op onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden voor nieuwsbrief

Copyright © 2005-2015 Best of Travel - Powered by System4