sublogo.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Google Plus
  • Home > Kenia & Tanzania

Kenia & Tanzania

Laat u inspireren voor uw reis naar ‘Kenia & Tanzania’

Welkom in Kenia & Tanzania! Best of Travel is dé specialist voor deze bestemmingen. Kenia & Tanzania staan al jaren bekend al populaire vakantiebestemmingen, vooral vanwege de prachtige grote aantallen wild en de witte zandstranden van de kusten en het eiland Zanzibar. Ten noorden van Kenia & Tanzania vinden we Uganda, in het zuiden Mozambique, Malawi en Zambia en in het westen de Democratische Republiek Congo, Rwanda en Burundi. In het oosten grenzen beide landen volledig aan de Indische Oceaan, maar ook andere grenzen bestaan uit water zoals in het westen aan Lake Tanganyika, in het noordwesten Lake Victoria en in het zuidwesten Lake Malawi.
Het landschap van Kenia & Tanzania is zeer gevarieerd. Zeer bepalend voor het landschap is de Grote Afrikaanse Slenk ofwel de Great Rift Valley welke ontstaat in Turkije en via de Dode en de Rode Zee naar Ethiopië loopt en zich splitst in een oostelijk en westelijk gedeelte.

Natuurwonderen, wilde dieren & een prachtige cultuur

Een andere natuurfenomeen is de grote trek in Kenia. Eéns per jaar trekken grote kuddes gnoes, zebra’s en antilopen in een razend tempo dwars door het land van de Masai. Miljoenen hoeven ploegen door de vlaktes van het Masai Mara National Park en Hell’s Gate National Park. Maak Kenia compleet met een bezoek aan miljoenenstad Nairobi of de vaak vergeten majestueuze Mount Kenya.
Uitgestrekte savannes, vol met grote kuddes genoes, zebra’s en antilopen vindt u ook in vruchtbare Ngorogoro-krater en de beroemde Serengeti in Tanzania. Adembenemende stranden wachten op u op het eiland Zanzibar. Voor de sportievelingen onder ons, maak een onvergetelijke wandeling naar de top van de Kilimanjaro. De hoogste berg van het continent biedt u uitzicht over heel Afrika!

 

15 of 22 dagen Buitengewoon Kenia & Tanzania

Tijdens deze 15 of 22-daagse rondreis brengt u een bezoek aan diverse opmerkelijke hoogtepunten van Kenia & Tanzania. Uw reis start en eindigt in het kleinschalige SawaSawa-Beachresort, gelegen aan het parelwitte strand van Msambweni (50km ten zuiden van Mombasa). In een kleine groep ontdekt u de veelzijdige natuur van oost Afrika met zijn vriendelijke bijzondere bevolking. Een reis naar de twee hoogste bergen van Afrika, adembenemende wildparken en ter afsluiting een ontspannen verblijf aan het strand van de Indische Oceaan.

Highlights: *Gegarandeerd vertrek bij minimaal 4 / maximaal 6 personen *SawaSawa-Beachresort *Usambara Mountains *Kilimanjaro *Masaai *Aberdare National Park *Mount Kenya *Rift Valley
*Tsavo National Park.

Meer informatie en prijzen >>

 

Best of Travel, voor die speciale vakantie…

Best of Travel is dé specialist wanneer het gaat om reizen naar verre bestemmingen. Wij staan voor u klaar om die speciale vakantie voor u samen te stellen met uiterste zorg. U kunt bij ons niet alleen terecht voor groeps- en individuele reizen, ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Wat uw dromen en wensen ook mogen zijn, wij maken het voor u waar dankzij onze specialistische kennis, sterke connecties met lokale agenten en het ruime aanbod aan accommodaties en excursies. Vraag nu vrijblijvend een reisvoorstel bij ons aan en wij nemen het werk voor u uit handen om tot uw persoonlijke droomreis te komen!

Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag geheel vrijblijvend uw eigen reisvoorstel/offerte aan bij bestoftravel.nl

Live helpMessenger

Vragen? of hulp nodig?
onze travel specialisten
helpen u graag!

Wij zijn: Live Help

Contact

Bestoftravel.nl
Meijerijstraat 1
5461 HK Veghel
tel: 085-2018466

Blijf op de hoogte

Meld je aan op onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden voor nieuwsbrief
laddy.png

Copyright © 2005-2010 Best of Travel - Powered by System4