sublogo.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Google Plus
  • Home > Garantie en veiligheid

Garantie en veiligheid

Is Best Of Travel aangesloten bij de ANVR?

Best of Travel is een onderdeel van Reisburo de Wit. Alle op deze website gepubliceerde reizen worden in behandeling genomen door Reisburo de Wit. Reisburo de Wit is aangesloten bij de branche organisatie ANVR. Het ANVR (Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen) is een internationaal erkende, overkoepelende belangenorganisatie voor de reisbranche. De rechten en plichten van de reisorganisatie, het reisbureau en de reiziger worden door het ANVR vastgesteld. Meer informatie.

Is Best Of Travel aangesloten bij de SGR?

Best of Travel is een onderdeel van Reisburo de Wit. Uw reservering wordt dan ook in behandeling genomen door Reisburo de Wit. Reisburo de Wit is een groot zelfstandig reisbureau dat is aangesloten bij het garantiefonds SGR. Alle op deze website gepubliceerde reizen vallen onder de garantie van SGR (met uitzondering van losse lijndiensten, autohuur en rechtstreeks geboekte hotels). De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Meer informatie.

Is Best Of Travel aangesloten bij het calamiteitenfonds?

De garantieregeling van Stichting Garantiefonds Reizen houdt in dat u recht heeft op teruggaaf van (een deel van) de betaalde reissom en/of vergoeding van noodzakelijke meerkosten wanneer er sprake is van een uitkeringsvatbare situatie als gevolg van een calamiteit in de zin van de regeling. Meer informatie.

Contact

Bestoftravel.nl
Meijerijstraat 1
5461 HK Veghel
tel: 085-2018466

Blijf op de hoogte

Meld je aan op onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden voor nieuwsbrief
laddy.png

Copyright © 2005-2010 Best of Travel - Powered by System4