sublogo.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Google Plus

Canada

Laat u inspireren voor uw droomreis naar ‘Canada’

Welkom in Canada! Best of Travel is dé specialist voor deze bestemming. Canada is een land in het noorden van Noord-Amerika. De eindeloze bossen en de open korenvelden. Maar Canada houdt landschappen die de verwachtingen trotseren. Het regenwoud en de woestijn liggen dicht bij elkaar in de zuidwestelijke hoek van het land. Negentig procent van de Canadezen woont binnen 160 km van de Amerikaanse grens.

In korte lijnen

Een van de bijzondere plekken in Canada is het zeer bekende nationaal park Banff wat vroeg het Rocky Mountain Park heette is een veel bezocht park, het zit middenin een gebied met valleien, bergen, bossen en rivieren en is verbonden met het Jasper Nationaal Park. De Niagara Watervallen word jaarlijks door miljoenen mensen bezocht, de Niagara Watervallen bevind zich in het zuiden van de provincie Ontario. Elke minuut valt hier 115 liter water 52 meter omlaag! De hoofdstad Ottawa van Canada is een spraakmakende stad met een van de langste ijsbanen ter wereld en met vele nationale musea. Tevens kun je er ook het National Gallery of Canada en het Canadian War Museum bezoeken. Ook een van de hoogtepunten in Canada is Toronto, het is niet de hoofdstad van Canada maar wel de grootste stad van het land. Het is echt een wereldstad met wat dorpse trekjes.

20 dagen Best of West Canada

Deze uitgebreide 20-daagse rondreis door het Westen van Canada start in Calgary en eindigt in de wereldstad Vancouver. Deze geweldige reis bied prachtige gletsjers, bergketens, meren, bossen, watervallen en bruisende steden. Een geweldige reis voor de natuurliefhebbers. Heeft u voldoende tijd te besteden? Dan kunt deze reis naar wens uitbreiden met een bezoek aan het wijgebied bij Okanagan Valley, het spectaculaire Glacier National Park of het vredespark Waterton National Park een prachtige combinatie van moeras, naaldbossen en bergtoendra.

Highlights: * Calgary *Banff National Park *Lake Louise *Jasper National Park *Wells Gray Park * Kamloops *Whistler *Vancouver Island *Pacific Rim Park * Vancouver

Meer informatie en prijzen >>

Best of Travel, voor die speciale vakantie…

Best of Travel is dé specialist wanneer het gaat om reizen naar verre bestemmingen. Wij staan voor u klaar om die speciale vakantie voor u samen te stellen met uiterste zorg. U kunt bij ons niet alleen terecht voor groeps- en individuele reizen, ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Wat uw dromen en wensen ook mogen zijn, wij maken het voor u waar dankzij onze specialistische kennis, sterke connecties met lokale agenten en het ruime aanbod aan accommodaties en excursies. Vraag nu vrijblijvend een reisvoorstel bij ons aan en wij nemen het werk voor u uit handen om tot uw persoonlijke droomreis te komen!

Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag geheel vrijblijvend uw eigen reisvoorstel/offerte aan bij bestoftravel.nl

Live helpMessenger

Vragen? of hulp nodig?
onze travel specialisten
helpen u graag!

Wij zijn: Live Help

Contact

Bestoftravel.nl
Meijerijstraat 1
5461 HK Veghel
tel: 085-2018466

Blijf op de hoogte

Meld je aan op onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden voor nieuwsbrief
laddy.png

Copyright © 2005-2010 Best of Travel - Powered by System4