sublogo.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Google Plus

Cambodja

Laat u inspireren voor uw droomreis naar ‘Cambodja’

Welkom in Cambodja! Best of Travel is dé specialist voor deze bestemming. Cambodja is een ongelooflijk mooi land en er is heel wat te zien en te beleven. Neem vooral een kijkje in de archeologische parken, enkele aanraders zijn Ta Prohm, Bayon en Angkor Wat (Wat betekend Heilige Stad Tempell) het grootste religieuze gebouw ter wereld! Cambodja staat dus vooral bekend om de wereldberoemde Angkor Wat.

In korte lijnen

Angkor Wat is één van de 7 wereldwonderen, dit is een must om naar toe te gaan als je op vakantie gaat of een reis maakt door Cambodja. Als u er ooit bent geweest snap ik u wel waarom. Deze schitterende tempel is van top tot teen versierd.Er wordt over de tempel wel gezegd dat hij is gebouwd in de vorm van een sterrenbeeld.
De hoofdstad van Cambodja Phnom Penh, een mooie plek om van het rustige leven in Cambodja te genieten, er is een hoop te doen zoals rustig met een bootje varen langs de stranden wandelen, uitstapjes maken in de omgeving of je laten verassen in het nachtleven in Cambodja en nog veel meer! De stad is qua toerisme een opkomende stad, alle accommodaties worden steeds luxer.

 

Best of Travel, voor die speciale vakantie…

Best of Travel is dé specialist wanneer het gaat om reizen naar verre bestemmingen. Wij staan voor u klaar om die speciale vakantie voor u samen te stellen met uiterste zorg. U kunt bij ons niet alleen terecht voor groeps- en individuele reizen, ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Wat uw dromen en wensen ook mogen zijn, wij maken het voor u waar dankzij onze specialistische kennis, sterke connecties met lokale agenten en het ruime aanbod aan accommodaties en excursies. Vraag nu vrijblijvend een reisvoorstel bij ons aan en wij nemen het werk voor u uit handen om tot uw persoonlijke droomreis te komen!

Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag geheel vrijblijvend uw eigen reisvoorstel/offerte aan bij bestoftravel.nl

Live helpMessenger

Vragen? of hulp nodig?
onze travel specialisten
helpen u graag!

Wij zijn: Live Help

Contact

Bestoftravel.nl
Meijerijstraat 1
5461 HK Veghel
tel: 085-2018466

Blijf op de hoogte

Meld je aan op onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden voor nieuwsbrief
laddy.png

Copyright © 2005-2010 Best of Travel - Powered by System4