Individuele Rondreizen

Ontdek Australië op uw eigen manier en tempo…Maak kennis met Australië geheel op eigen wijze. Ontdek de adembenemende landschappen en geniet van de natuur terwijl u op eigen houtje het land ontdekt. U zult versteld staan van de wonderen die Australië rijk is.
Beleef uw ontdekkingstour per auto, trein of camper, zo kunt u Australië in alle vrijheid verkennen.

Al reist u het liefst individueel, u hoeft echt niet alles zelf te regelen. Wij maken uw Australië reis op maat en u stelt daarmee uw eigen avontuurlijke anders-dan-anders rondreis samen naar onder andere Melbourne, Sydney, The Great Barrier Reef en de Outback. U kunt tijdens de reis zelf bepalen waar u wenst te stoppen.

De rondreizen brengen u langs de mooiste plekjes van Australië en zijn zo uitgestippeld dat er ook niets zal ontbreken van al het moois dat Australië te bieden heeft.
Door de grote verscheidenheid aan mogelijkheden kunt u de reis perfect passend maken aan uw wensen en zal het een ervaring worden die u voor altijd zult herinneren!

Groepsrondreizen

Kleine groepen, grote avonturen!

Uw medereizigers willen hetzelfde als u: binnen een klein reisgezelschap een stukje Australië echt leren kennen. Gesprekken en contacten met waarde. De bekende hoogtepunten met eigen ogen zien en plekken ontdekken waar niet iedereen komt.

En dat allemaal voor een betaalbare prijs. Want met Best of Travel beleeft u Australië op een andere manier en doet u de dingen die u anders nooit had durven dromen…

De groep geeft u de gezelligheid die uw reis door Australië nog bijzonderder maakt. Het geregel nemen onze reisspecialisten u uit handen. Zij delen hun ervaring met u en inspireren u met ideeën voor excursies. Of u meedoet of niet beslist u zelf. Zo zijn uw indrukken het meest intens en streept u na afloop niet alleen een bestemming van uw lijstje, maar bent u echt tot de ziel van een land doorgedrongen!

Contact

Bestoftravel.nl
Meijerijstraat 1
5461 HK Veghel
tel: 085-2018466

Blijf op de hoogte

Meld je aan op onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden voor nieuwsbrief

Copyright © 2005-2015 Best of Travel - Powered by System4