New Year’s Eve Sydney

Sydney wordt niet voor niets de ‘New Year’s Eve Capital of the World’ genoemd. Nergens op de wereld weten ze beter hoe ze het nieuwe jaar op een spectaculaire manier moeten beginnen.

Het aftellen begint in Sydney al om één uur ’s middags met het afgaan van het kanon op Fort Denison. Vanaf dan zijn er al allerlei luchtshows. Om 21.00 uur is het tijd voor de Family Fireworks, een vuurwerkshow speciaal voor de kinderen. Direct daarna begint de Harbour of Light Parade. Prachtige verlichte en versierde schepen varen een traject van vijftien kilometer door de haven. Hier komen ruim een miljoen mensen op af.

Om middernacht wordt het beroemde vuurwerk op de Harbour Bridge aangestoken. Muziek en een lichtshow vergezellen het vuurwerk. Een waar kleurenspektakel licht de haven van Sydney op!

In Sydney zelf komen hier al ruim anderhalf miljoen mensen op af en over de hele wereld kijken er zelfs 600 miljoen mensen mee. Natuurlijk wil je het vuurwerk vanaf een goede spot bekijken. Het hele stuk van de Gladesville Bridge tot aan de Harbour Heads geeft een geweldig uitzicht. Een paar andere mooie plekken zijn Mrs Macquaries Point, Bradley’s Head, Simmons Point en het Sydney Opera House. Wees wel op tijd met het uitzoeken van een plekje, als de uitkijkpunten vol zijn worden ze afgesloten.

Niet alleen het vuurwerk bij de Harbour Bridge maakt Sydney de beste plek voor Oud en Nieuw, ook de vele evenementen binnen en buiten zorgen voor een groot feest. Rond het middaguur wordt het stadscentrum al afgesloten voor verkeer en beginnen er verschillende optredens. ’s Avonds kun je naar echt grote feesten in bijvoorbeeld Darling Harbour, Luna Park, Darlinghurst en op Pitt Street.

Op Bondi Beach vind je het Bondi Pavilion waar al jaren het populaire ‘Underwater NYE’ plaatsvindt. Hier treden diverse dj’s en andere artiesten op. Om 12 uur begeef je je op slippers al dansend richting het strand voor een duik in de zee.

In Sydney kost een gezellige Oud en Nieuw niet veel. Het is er lekker warm en overal op straat en op het strand vind je wel mensen om mee te feesten. En natuurlijk is het uitzicht op de Harbour Bridge gratis. Een mooier begin van het nieuwe jaar kun je je niet wensen.

Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag geheel vrijblijvend uw eigen reisvoorstel/offerte aan bij bestoftravel.nl
  • Uw wensen zijn het uitgangspunt bij het samenstellen van het reisvoorstel. Beschrijft u daarom uw reiswensen zo volledig mogelijk.

Live helpMessenger

Vragen? of hulp nodig?
onze travel specialisten
helpen u graag!

Wij zijn: Live Help

Contact

Bestoftravel.nl
Meijerijstraat 1
5461 HK Veghel
tel: 085-2018466

Blijf op de hoogte

Meld je aan op onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden voor nieuwsbrief

Copyright © 2005-2015 Best of Travel - Powered by System4