City2Surf Race

De jaarlijkse hardloopwedstrijd City2Surf vindt elk jaar plaats in augustus. Sinds 2010 mag City2Surf zich de grootste hardloopwedstrijd ter wereld noemen. Behalve een serieuze westrijd is het echter ook een ‘fun race’.

De race werd voor de tweede keer op rij gewonnen door Liam Adams. Hij deed dit in een tijd van 41 minuten en 31 seconden. Tien seconden langzamer dan vorig jaar. De eerste vrouw over de finishlijn was Lara Tamsett met een tijd van 46.55.

De route van veertien kilometer begint in het centrum van de stad en eindigt bij Bondi Beach. Het zwaarste stuk is ‘Heartbreak Hill’. Vanaf dit punt loopt de weg twee kilometer lang omhoog. Er wordt gestart in groepen op volgorde van kunnen. Deze groepen zijn er in alle soorten en mate. Er is een speciale ‘invitation only’ groep, een jogging groep en als laatste een groep voor wandelaars en mensen in een rolstoel.

Aan entertainment is tijdens de race geen gebrek. Lokale bandjes spelen muziek en deelnemers gaan gekleed in de meest frappante kostuums. Gemiddeld lopen er zo’n 60.000 mensen mee in de race.

Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag geheel vrijblijvend uw eigen reisvoorstel/offerte aan bij bestoftravel.nl
  • Uw wensen zijn het uitgangspunt bij het samenstellen van het reisvoorstel. Beschrijft u daarom uw reiswensen zo volledig mogelijk.

Live helpMessenger

Vragen? of hulp nodig?
onze travel specialisten
helpen u graag!

Wij zijn: Live Help

Contact

Bestoftravel.nl
Meijerijstraat 1
5461 HK Veghel
tel: 085-2018466

Blijf op de hoogte

Meld je aan op onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden voor nieuwsbrief

Copyright © 2005-2015 Best of Travel - Powered by System4