• You are here: Home » Rondreizen

Individuele Rondreizen

Ontdek Amerika op uw eigen manier en tempo!

Reizen door de Verenigde Staten is één groot avontuur, zeker als u dit bijzondere land op eigen gelegenheid ontdekt! Er is geen ander land ter wereld dat zo makkelijk te bereizen is als de VS. Of u dat nu doet per auto, trein of camper….in de Verenigde Staten is alles mogelijk!

Een individuele reis samenstellen kan echter complex zijn. Geen zin, tijd of mogelijkheden om het zelf te doen? Dan nemen onze specialisten die zorg graag uit handen om uw reis van A tot Z te organiseren. Onze specialisten stellen, op basis van uw wensen, graag een avontuurlijke, anders-dan-anders maatwerkreis samen naar de mooiste en meest bijzondere plekken van de Verenigde Staten. Dus ongeacht waar, wanneer en hoe lang u wilt gaan….wij kunnen alles voor u regelen.

Ontdek waanzinnige steden als New York, Washington DC, Los Angeles, Miami en San Francisco. Beleef de schoonheid van de natuur in de prachtige nationale parken van Yosemite, Grand Canyon, Death Valley, Acadia en de Everglades. Rijd de mooiste panoramische routes, zoals historische Route 66 en de adembenemende Pacific Coast Highway langs de Westkust van de Verenigde Staten.

Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden om op geheel eigen wijze kennis te maken met de geuren, kleuren, mensen, gewoontes en tradities van dit bijzondere land!

Groepsrondreizen

Eén groot avontuur!

Liever niet individueel op reis, maar juist in het gezelschap van andere reizigers? Liever profiteren van het comfort en gemak van reizen onder begeleiding van een ervaren reisleider? Dan is een groepsrondreis de ideale mogelijkheid om de ‘American Dream’ te ervaren.

Uw medereizigers willen precies hetzelfde: binnen een gezellig reisgezelschap het echte Amerika ontdekken. Naast gezamenlijke activiteiten heeft u tijdens de groepsrondreizen ook voldoende tijd om vrij te besteden. Reizen met een groep geeft een veilig gevoel, maar zorgt vooral voor veel gezelligheid en vermaak. Daarnaast kunt u met uw medereizigers ervaringen delen en wellicht houdt u nog waardevolle contacten over aan uw reis.

Niets kan u voorbereiden op uw eerste glimp van de skyline van Manhattan, uw eerste rit in een gele taxi, de indrukwekkende natuur van de nationale parken, het ontelbaar aantal fastfoodketens en de neonverlichting van Las Vegas. Dat maakt de Verenigde Staten zo bijzonder. Wat is er nu mooier om deze ervaringen met andere te kunnen delen?

Beleef daarom samen met een internationaal gezelschap de bekende hoogtepunten van de Verenigde Staten en ontdek plekken waar niet iedereen komt!

Contact

Bestoftravel.nl
Meijerijstraat 1
5461 HK Veghel
tel: 085-2018466

Blijf op de hoogte

Meld je aan op onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden voor nieuwsbrief

Copyright © 2005-2015 Best of Travel - Powered by System4