Sea World, Aquatica & Discovery Cove

Oog in oog met een van ’s werelds meest intelligente watervrienden http://www.bestoftravel.nl/amerika/wp-content/uploads/2013/06/Seaworld.png

ORLANDO – Orlando heeft een ruim aanbod aan musea, parken en winkels in het stadscentrum, maar staat voornamelijk bekend om de overvloed aan waanzinnige themaparken. Het mag dan ook met recht de themapark hoofdstad van de wereld genoemd worden. Onder andere Sea World, Aquatica en Discovery Cove zijn bij velen favoriet en staan garant voor veel familieplezier. Wat is er nu leuker dan deze drie parken te combineren in één pakket? De parken, die allen onderdeel uitmaken van Sea World Parks & Entertainment, laten u kennismaken met de wereld onder water, genieten van interactieve (water)attracties en geven u de kans oog in oog te staan met dolfijnen.

v.a. € 231,- p.p. (bij 2 pers.)

 

 

3 parken, 1 ultieme ervaring Sea World is een park vol achtbanen, attracties, shows en gezinsvriendelijke activiteiten en is geschikt voor echte durfals en ware dierenliefhebbers. Het naastgelegen Aquatica is een waterpark met glijbanen, speeltoestellen, zwembaden, een strand en tal van waterattracties. Tot slot Discovery Cove. Hier kunt u snorkelen met tropische vissen, speelse otters ontmoeten, exotische vogels voeren, ontspannen op de stranden en, het hoogtepunt van alles, een half uur lang zwemmen met dolfijnen. Om te zwemmen met de dolfijnen dienen kinderen zes jaar of ouder te zijn. Kinderen tussen zes en twaalf jaar oud moeten worden begeleid door een deelnemende volwassene. De toegang is daarnaast inclusief hapjes, drankjes, ontbijt, uitgebreide lunch, gratis parkeren, gebruik van snorkeluitrusting, wetsuits, handdoeken, kluisjes en meer. Uw ticket geeft eenmalig toegang tot alle parken. Gasten dienen eigen zwemkleding mee te brengen, eventueel waterschoenen, zonnebescherming en droge kleding. Discovery Cove biedt daarnaast gratis vervoer van en naar Sea World op de dag van het Discovery Cove bezoek. Wanneer u één van de parken heeft bezocht dient u binnen 14 dagen ook de andere parken bezocht te hebben.

Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag geheel vrijblijvend uw eigen reisvoorstel/offerte aan bij bestoftravel.nl
  • Uw wensen zijn het uitgangspunt bij het samenstellen van het reisvoorstel. Beschrijft u daarom uw reiswensen zo volledig mogelijk.

Live helpMessenger

Vragen? of hulp nodig?
onze travel specialisten
helpen u graag!

Wij zijn: Live Help

Contact

Bestoftravel.nl
Meijerijstraat 1
5461 HK Veghel
tel: 085-2018466

Blijf op de hoogte

Meld je aan op onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden voor nieuwsbrief

Copyright © 2005-2015 Best of Travel - Powered by System4