Helikopter Las Vegas – Grand Canyon

Las Vegas, Hoover Dam, Lake Mead en Grand Canyon in 1 dag! http://www.bestoftravel.nl/amerika/wp-content/uploads/2012/11/Las_Vegas_Overdag.png

LAS VEGAS – Geen tijd voor een uitgebreide rondreis langs de Grand Canyon? Boek dan nu een spectaculaire helikoptervlucht die u vanuit Las Vegas naar dit bijzondere natuurwonder brengt! Niet alleen een helikoptervlucht, maar ook een bezoek aan de bodem van de canyon staat op het programma. Naast de Grand Canyon en Las Vegas vliegt u tevens over de Hoover Dam, welke gerealiseerd is in 1930 en vernoemd naar de 31ste president Herbert Hoover, Lake Mead, wat ontstaan is door de afdamming, en de bekende Grand Canyon Sky Bridge.

v.a. € 344,- p.p. (bij 2 pers.)

Grand Canyon vanuit de lucht en de bodem van de kloof

De excursie begint en eindigt in Las Vegas en neemt ongeveer vier uur in beslag. In de comfortabele helikopter, met speciaal ontworpen ramen voor een optimaal uitzicht, staat u via een microfoon in direct contact met de piloot. Er wordt het hele jaar door gevlogen (met uitzondering van 1ste kerstdag). Na een stuk gevlogen te hebben landt de helikopter op een spectaculaire landingsplek, namelijk aan de oever van de Colorado River op zo’n 1200 meter onder de Canyon rand. Hier kunt u genieten van een smakelijke lunch en heeft u voldoende tijd om foto’s te maken en te genieten van de omgeving. Vanuit hier vliegt u weer terug naar de stad die 24/7 in leven is, Las Vegas.

Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag geheel vrijblijvend uw eigen reisvoorstel/offerte aan bij bestoftravel.nl
  • Uw wensen zijn het uitgangspunt bij het samenstellen van het reisvoorstel. Beschrijft u daarom uw reiswensen zo volledig mogelijk.

Live helpMessenger

Vragen? of hulp nodig?
onze travel specialisten
helpen u graag!

Wij zijn: Live Help

Contact

Bestoftravel.nl
Meijerijstraat 1
5461 HK Veghel
tel: 085-2018466

Blijf op de hoogte

Meld je aan op onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden voor nieuwsbrief

Copyright © 2005-2015 Best of Travel - Powered by System4