Grand Canyon Helikopter Tour

Spectaculair, spannend en sensationeel! http://www.bestoftravel.nl/amerika/wp-content/uploads/2012/09/Grand_Canyon_Helikopter_Tour.png

GRAND CANYON – Vlieg met een sensationele helikoptervlucht door het breedste en diepste gedeelte van de Grand Canyon! U heeft fantastische uitzichten over de Colorado River en rotsformaties van meer dan een miljoen jaar oud. Deze helikoptervlucht is de ideale manier om vanuit een heel ander perspectief de canyons onder de canyons te beleven.

v.a. € 141,- p.p. (bij 2 pers.)
Vlieg als een vogel U reist op eigen gelegenheid naar Grand Canyon National Park Airport, nabij de zuidelijke ingang van het National Park. Bij aankomstkrijgt u instructies en neemt u plaats in de helikopter om vervolgens 30 minuten vogelvrij te vliegen over dit adembenemende gebied. In de comfortabele helikopter, met speciaal ontworpen ramen voor een optimaal uitzicht, krijgt u via de koptelefoon informatie over de omgeving (meerdere talen) en wordt u overweldigd door adrenaline en adembenemende uitzichten op dit natuurwonder. Er wordt het hele jaar door gevlogen (met uitzondering van 1ste kerstdag) en meerdere keren per dag. Wilt u zeker zijn van een plaatje in de helikopter? Boek dan altijd voor aanvang van uw reis deze avontuurlijke vlucht om teleurstelling te voorkomen! * Er zijn ook helikoptertours beschikbaar die u vanuit Las Vegas over de Grand Canyon vliegen. Informeer bij Best of Travel voor de mogelijkheden. Grand_Canyon_Helicopter_Flight_06_(4080688033)

Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag geheel vrijblijvend uw eigen reisvoorstel/offerte aan bij bestoftravel.nl
  • Uw wensen zijn het uitgangspunt bij het samenstellen van het reisvoorstel. Beschrijft u daarom uw reiswensen zo volledig mogelijk.

Live helpMessenger

Vragen? of hulp nodig?
onze travel specialisten
helpen u graag!

Wij zijn: Live Help

Contact

Bestoftravel.nl
Meijerijstraat 1
5461 HK Veghel
tel: 085-2018466

Blijf op de hoogte

Meld je aan op onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden voor nieuwsbrief

Copyright © 2005-2015 Best of Travel - Powered by System4