Empire State Building

Beklim de top van Empire State! http://www.bestoftravel.nl/amerika/wp-content/uploads/2013/07/Empire-State-Building.png

NEW YORK CITY – Het beroemde Empire State Building, één van New Yorks bekendste (kantoor)gebouwen, stijgt met ruim 380 meter hoog boven het bruisende hart van Manhattan uit. Op de top van het gebouw is een Obervatory Deck voor adembenemend uitzicht op de stad. Sinds het Observatory Deck in 1931 voor het publiek werd geopend, hebben bijna 110 miljoen bezoekers enthousiast genoten van het indrukwekkende uitzicht op de stad. Nog steeds gaan elk jaar meer dan 3,5 miljoen mensen naar de 86e verdieping. Dit iconische gebouw werd zelfs ooit door het American Institute of Architects uitgeroepen tot favoriete gebouw van Amerika. De film is daarnaast vaak decor geweest voor bekende films en series. Zo hadden Tom Hanks
en Meg Ryan hun ontmoeting op de top van het
gebouw in de film ‘Sleepless in Seattle’ en werd
de toren ‘omhelst’ door film aap King Kong.

v.a. € 29,- p.p. (bij 2 pers.)

On top of New York City!

Tijdens een bezoek aan het Empire State Building beklimt u de toren naar de 86ste verdieping. Bent u in slechte conditie of slecht ter been, dan kunt de lift nemen. De sportievelingen kunnen de honderden treden pakken in combinatie met de lift. Op de 86ste verdieping is een glazen paviljoen in de buitenlucht van waaruit u een 360 graden panoramisch uitzicht heeft over de stad. U kunt de toren beklimmen van ’s morgensvroeg tot ’s avonds laat. Op bijna alle dagen in het jaar gaat de laatste lift om kwart over 1 ’s nachts omhoog. Houd er rekening mee dat het in de ochtend mistig kan zijn, waardoor u minder ver weg kunt kijken. Voor een kleine meerprijs kunnen wij vooraf voor u een Audio Tour reserveren, waarbij u leuke wetenswaardigheden over dit immense bouwwerk te horen krijgt. Is 86 verdiepingen voor u nog niet hoog genoeg? Ter plaatse kunt u een ticket kopen naar de 102de verdieping á $ 15,- extra per persoon. Dit is niet vooraf te reserveren.

Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag geheel vrijblijvend uw eigen reisvoorstel/offerte aan bij bestoftravel.nl
  • Uw wensen zijn het uitgangspunt bij het samenstellen van het reisvoorstel. Beschrijft u daarom uw reiswensen zo volledig mogelijk.

Live helpMessenger

Vragen? of hulp nodig?
onze travel specialisten
helpen u graag!

Wij zijn: Live Help

Contact

Bestoftravel.nl
Meijerijstraat 1
5461 HK Veghel
tel: 085-2018466

Blijf op de hoogte

Meld je aan op onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden voor nieuwsbrief

Copyright © 2005-2015 Best of Travel - Powered by System4