Disneyland California Parkhopper

The happiest place on earth! http://www.bestoftravel.nl/amerika/wp-content/uploads/2013/07/Disney.png

LOS ANGELES – Los Angeles is één van de entertainment hoofdsteden van de Verenigde Staten met voldoende vermaak voor de hele familie. In stadsdeel Anaheim ligt ‘the happiest place on earth’, Disneyland California. Dit familiepretpark, waar fantasie en verbeelding de hoofdrol spelen, blijft innoveren met nieuwe attracties en shows. Kom oog in oog te staan met Mickey Mouse en zijn vrienden, ervaar deze wondere wereld die jong en oud doet smelten en dompel uzelf onder in de verhalen van uw favoriete Disney films. Het park bestaat uit twee verschillende delen, te weten het traditionele en sprookjesachtige Disneyland, het allereerste Disneypark ter wereld, en het nieuwe deel genaamd Disney California Adventure Park.

v.a. € 180,- p.p. (bij 2 pers.)
Fantasyland, Tomorrowland, New Orleans Square, Adventureland, Critter Country, Mickey’s Toontown, Frontierland….de mogelijkheden zijn eindeloos. Zing mee tijdens de parades, vlieg over Londen met Peter Pan, ga naar de sterren en daar voorbij met Buzz Lightyear, ontmoet helden en schurken uit films als Sneeuwwitje en Doornroosje, ga op roekeloze reis met de Pirates of the Caribbean, bewandel het Honderd Bunderbos en bezoek de charmante huizen van Mickey, Minnie en andere klassieke Disney figuren. Het Disney California Adventure Park brengt de verhalen van Disney en Pixar tot leven door middel van geweldige attracties zoals achtbanen en waterbanen, entertainment, fonteinen, 3D-shows
en sfeervolle eetgelegenheden. * Ook tickets voor Walt Disney World Orlando (Florida) zijn te boeken. Informeer bij Best of Travel naar de mogelijkheden.
Disney Mickey Mouse

 

Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag geheel vrijblijvend uw eigen reisvoorstel/offerte aan bij bestoftravel.nl
  • Uw wensen zijn het uitgangspunt bij het samenstellen van het reisvoorstel. Beschrijft u daarom uw reiswensen zo volledig mogelijk.

Live helpMessenger

Vragen? of hulp nodig?
onze travel specialisten
helpen u graag!

Wij zijn: Live Help

Contact

Bestoftravel.nl
Meijerijstraat 1
5461 HK Veghel
tel: 085-2018466

Blijf op de hoogte

Meld je aan op onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden voor nieuwsbrief

Copyright © 2005-2015 Best of Travel - Powered by System4