Culinaire wijntour

Wijnproeven tussen de Californische wijngaarden http://www.bestoftravel.nl/amerika/wp-content/uploads/2013/05/Wijntour.png

SAN FRANCISCO –
Voor de ultieme culinaire ervaring mag een bezoek aan het wijngebied van het zonnige Californië zeker niet ontbreken. Het mediterrane klimaat maakt Sonoma, een klein uurtje rijden vanuit San Francisco, tot één van de voornaamste plekken voor de druiventeelt van Noord-Amerika. Tijdens de tour kunt u genieten van adembenemend uitzicht op de wijngaarden, de frisse lucht, de ontspannen sfeer en niet geheel onbelangrijk: wijn proeven bij een aantal van de beste wijngaarden. Daarnaast krijgt u uitleg over de manier waarop wijn wordt gemaakt. Deze dag is zowel informatief als leuk – hoe meer wijn er wordt geproefd, hoe beter de grappen worden.
Laat u betoveren door de schoonheid van het
Californische wijngebied.

v.a. € 92,- p.p. (bij 2 pers.)

Rood, wit, droog, zoet alle soorten komen aan bod. De wijntour begint met een tocht over de wereldberoemde bruggen van San Francisco. Er wordt gestopt bij twee tot drie wijngaarden in het prachtige Sonoma. Deze 5,5 uur durende tour is exclusief eventuele fooien en lunch. Bij de meeste wijngaarden is ook het wijnproeven inbegrepen. De tour, die uitgevoerd wordt per luxe touringcar, vertrekt vanuit Fisherman’s Wharf in San Francisco. Om deel te mogen nemen aan de wijnproeverijen moeten deelnemers 21 jaar of ouder zijn.* Ook 9 uur durende dagtours en een rit met de wijntrein zijn boekbaar. Informeer bij Best of Travel naar de mogelijkheden.

Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag geheel vrijblijvend uw eigen reisvoorstel/offerte aan bij bestoftravel.nl
  • Uw wensen zijn het uitgangspunt bij het samenstellen van het reisvoorstel. Beschrijft u daarom uw reiswensen zo volledig mogelijk.

Live helpMessenger

Vragen? of hulp nodig?
onze travel specialisten
helpen u graag!

Wij zijn: Live Help

Contact

Bestoftravel.nl
Meijerijstraat 1
5461 HK Veghel
tel: 085-2018466

Blijf op de hoogte

Meld je aan op onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden voor nieuwsbrief

Copyright © 2005-2015 Best of Travel - Powered by System4