sublogo.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Google Plus
  • Home > Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

ANVR voorwaarden,

Best of Travel is een onderdeel van Reisburo de Wit. Alle op deze website gepubliceerde reizen worden in behandeling genomen door Reisburo de Wit. Reisburo de Wit is aangesloten bij de branche organisatie ANVR. Het ANVR (Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen) is een internationaal erkende, overkoepelende belangenorganisatie voor de reisbranche. De rechten en plichten van de reisorganisatie, het reisbureau en de reiziger worden door het ANVR vastgesteld. Kijk voor meer informatie op www.anvr.nl. De ANVR voorwaarden zijn alleen van toepassing op de door de ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. Op alle overige onderdelen van een reservering zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Alle onderdelen van de reservering, m.u.v. luchtvervoer per lijndienstticket en reizen van buitenlandse reisorganisaties, vallen onder de garantieregeling van Stichting Garantiefonds Reisgelden.

SGR lidmaatschap,

Best of Travel is een onderdeel van Reisburo de Wit. Uw reservering wordt dan ook in behandeling genomen door Reisburo de Wit. Reisburo de Wit is een groot zelfstandig reisbureau dat is aangesloten bij het garantiefonds SGR. Alle op deze website gepubliceerde reizen vallen onder de garantie van SGR (met uitzondering van losse lijndiensten, autohuur en rechtstreeks geboekte hotels). De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Voor meer informatie kijkt u op www.sgr.nl.

Het calamiteitenfonds,

De garantieregeling van Stichting Garantiefonds Reizen houdt in dat u recht heeft op teruggaaf van (een deel van) de betaalde reissom en/of vergoeding van noodzakelijke meerkosten wanneer er sprake is van een uitkeringsvatbare situatie als gevolg van een calamiteit in de zin van de regeling. Kijk voor meer informatie op www.calamiteitenfonds.nl.

Kantooruren,

Voor meer informatie of een persoonlijk reisadvies kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Onze openingstijden zijn als volgt;

Maandag – donderdag 09.00u. – 18.00u.
Vrijdag 09.00u. – 21.00u.
Zaterdag 10.00u. – 16.00u.

Vrijblijvende offerte aanvragen,

Onder iedere reis op onze website staat een aanvraag formulier. Wanneer u deze invult streven wij er naar om u binnen 24 uur antwoord te geven. De vrijblijvende offerte die wij u per email toesturen, is ten alle tijden onder voorbehoud van evt. tariefwijzigingen en typefouten. Wij aanvaarden hiervoor ook geen aansprakelijkheid en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reservering,

Indien u akkoord gaat met een door ons gestuurde offerte dienen wij daarvoor een bevestiging te ontvangen per email. Hierin dienen ook de namen volgens paspoort en uw naw gegevens bevestigd te worden. Wij zullen dan alles in werking stellen om de reis te reserveren zoals in de offerte staat vermeld. Onverhoopt kan zich er altijd een situatie voordoen waardoor er een accommodatie, excursie of vlucht volgeboekt is. Wij zullen u dan een gelijkwaardig alternatief aanbieden. Het is mogelijk dat hier meer kosten aan verbonden zijn. De akkoord melding van uw reis duurt uiterlijk 24 uur i.v.m. de contacten die wij moeten benaderen in het desbetreffende land. Wanneer wij een reis voor u gaan aanvragen wordt dit automatisch een definitieve boeking bij akkoord van onze reisagent. Wij sturen u de bevestiging / factuur zowel per post als per email toe. Controleer of de boeking correct is en of alle namen goed zijn gespeld. Klopt er iets niet, laat het ons meteen even weten. De factuur geeft een overzicht van het reisschema en is tevens het bewijs van boeking en (indien afgesloten) verzekeringspolis.

Betaling,

Betalen gaat elektronisch via internetbankieren. De factuur wordt naar akkoord zowel per email als per post verstuurd. De aanbetaling van de boeking bedraagt 15 % van de totale reissom. Deze betaling moet binnen 7 dagen op rekeningnummer 10.50.78.999 ten name van Best of Travel te Veghel binnen zijn. Het restant van de betaling dient u 8 weken voor vertrek over te maken. Als u korter dan 8 weken voor vertrek boekt vervalt de aanbetaling en dient de gehele reissom per omgaande te worden overgemaakt. De reserveringskosten voor een reis bedragen €20,- per persoon.

Reisbescheiden,

De vouchers worden door de lokale agent overhandigd indien u ervoor kiest om een Meet & Greet service reserveert. Tickets voor vervoermiddelen worden door ons overhandigt. Deze zenden wij 2 weken voor vertrek per post naar u toe, indien de betaling volledig voldaan is. Reserveert u kort voor vertrek een reis bij ons dan zullen wij uw reisbescheiden per email naar u toezenden.

Uitsluiting herroepingsrecht,

Het aanbod in onze offertes is vrijblijvend en kan zo nodig door ons worden herroepen. Herroeping wegens correctie van fouten in de berekening van de reissom, extreme koerswisselingen of van andere fouten is toegestaan. De herroeping dient zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 8 kantooruren na aanvaarding te geschieden onder opgaaf van redenen. De reiziger heeft in dat geval recht op volledige teruggave van eventueel betaalde gelden.

Wijzigingen in uw reis,

Na het tot stand komen van de reisovereenkomst kan het altijd voorkomen dat er wijzigingen plaats dienen te vinden in uw reis. Hiervoor wordt de evt. tariefswijziging en wijzigingskosten in rekening gebracht. Deze kosten zijn afhankelijk van de soort wijziging die u wenst te plaatsen in uw boeking.

Annuleren van uw reis,

Als er iets gebeurd waardoor u niet meer op reis kan gaan is dat altijd vervelend. Wij hanteren hiervoor de regels conform de ANVR voorwaarden. Annulering van de reisovereenkomst door de reiziger dient ten alle tijden schriftelijk of per e-mail te worden doorgegeven. Deze dient door de hoofdboeker ondertekend te worden. Na verzending van het boekingsformulier houdt de reiziger het recht om kosteloos te annuleren tot 8 uur na verzending van het boekingsformulier. Dit recht vervalt als de boeking korter dan acht weken voor de vertrekdatum van de reis plaatsvindt.

De reis- en/of annuleringsverzekering,

Best of Travel werkt samen met de Europeesche Verzekeringen, want een zorgeloze vakantie betekent ook goed verzekerd zijn tegen eventuele risico’s. Medische verzorging in het buitenland of een onverwachte terugvlucht naar huis kunnen namelijk grote financiële gevolgen te hebben. De Europeesche zorgt er voor dat u er nooit alleen voor staat. Tijdens uw reis wordt u direct geholpen, mocht dit nodig zijn. U kunt 24 uur per dag rekenen op uitstekende ( telefonische) hulp in uw eigen taal.
Wij bieden de volgende verzekeringen aan:

De aflopende reisverzekering; is een uitstekende keuze. Het biedt u een complete basisdekking tegen een scherpe premie en u kunt deze aanpassen aan uw eigen wensen en behoeften.

De doorlopende reisverzekering; Gaat u vaker per jaar op vakantie? Wellicht is de doorlopende reisverzekering een betere oplossing. Eén keer afsluiten en u bent het hele jaar zorgeloos verzekerd. Wel zo prettig, makkelijk en een stuk voordeliger!

De aflopende annuleringsverzekering; Er zijn allerlei redenen denkbaar waarom u een reis wilt annuleren. Heel vervelend! Maar met de aflopende annuleringsverzekering bent u vóór en tijdens uw reis beschermd tegen de kosten van annulering. Ook deze verzekering kunt u zelf samenstellen en uitbreiden.

De doorlopende annuleringsverzekering; Als u vaker per jaar op vakantie gaat, dan is deze verzekering de ideale oplossing voor u. Of uw reis nu ruim van tevoren geboekt is of last minute u bent het hele jaar door verzekerd tegen annuleringskosten.

Wij adviseren u graag over de mogelijke verzekeringspakketten en eventuele uitbreidingen. Wij zijn tenslotte de reisspecialist die precies weet wat voor verzekering bij uw reis gewenst is. Tevens bemiddelen wij bij het indienen van eventuele claims en geven advies waar nodig. Vraag onze reisspecialist naar de polisvoorwaarden.

Uw huurauto,

Zuid Afrika heeft een uitstekend wegennet en is uitermate geschikt om per huurauto te verkennen. U zult aangenaam verrast zijn, omdat er bijna nergens sprake is van verkeersdrukte, daarbij is de bewegwijzering erg duidelijk. Het belangrijkste verschil met Nederland is dat er links wordt gereden, maar in de praktijk blijkt dat dit weinig problemen op zal leveren.

Wij werken vooral samen met Avis en Hertz, betrouwbare partners met goede betaalbare huurauto’s in verschillende categorieën. De minimum leeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en u dient minimaal 2 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs, een internationaal rijbewijs en een creditcard.

Aansprakelijkheid,

Wij besteden grote zorg aan de inhoud van onze website en doen ons uiterste best om onjuistheden te voorkomen. Echter kan het altijd voorkomen dat er onjuistheden of onvolledigheden staan vermeld. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Bovendien kunnen aan alle producten extra en beperkende voorwaarden worden gesteld door de uitvoerende touroperator of luchtvaartmaatschappij.

Persoonsgegevens,

Wij houden uw gegevens privé!
Best of Zuid Afrika respecteert uw recht op privacy. Wij spelen open kaart en gaan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. We doen er alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door ons verzamelde data te waarborgen. Met deze privacy verklaring informeren wij u over onze werkwijze en wat er met uw gegevens gedaan wordt.

Wij beschermen uw privacy op de volgende manieren:
Uw persoonlijke informatie wordt niet verkocht of doorgespeeld aan derden.
Uw gegevens worden veilig opgeslagen in een niet publiek toegankelijke database.
Als u geen berichten meer wilt ontvangen kunt u zich altijd uitschrijven door een mail te sturen naar info@bestoftravel.nl

Reserveren
Voor her reserveren van uw reis of aan de reis gerelateerde diensten (zoals autohuur, verzekeringen, tickets) hebben wij een aantal persoonsgegevens van u nodig. Dit zijn onder andere uw naam, adres, telefoonummer(s) en e-mailadres. Deze gebruiken we uitsluitend voor zaken die betrekking hebben op uw reservering.

Klikgedrag
Voor het surfen op onze site vragen wij geen persoonlijke gegevens van u. Wel registreren wij telkens wanneer u onze website bezoekt uw klikgedrag. Dat wil zeggen dat wij precies kunnen zien welke pagina’s u bezoekt, welke bestemmingen u opvraagt en vanaf welke pagina u onze website verlaat. Deze gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor eigen onderzoek.

Nieuwsbrief
Op onze homepage kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan periodiek een e-mail met de aanbiedingen van Best of Zuid Afrika. Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich uitschrijven middels bovenstaande procedure.

Cookies
Net al andere internetsites houden wij door middel van een cookie bij welke pagina’s worden bezocht en hoe intensief onderdelen hiervan gebruikt worden. Zo kunnen we onze site nog beter aanpassen aan uw wensen. Een cookie is een tekstbestand dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Als u geen cookies wilt ontvangen kunt u dit middels de browser instellingen blokkeren.

Derde partijen
Best of Zuid Afrika bevat een aantal links naar websites van derde partijen. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de informatie en privacy van andere websites.

Vragen
Heeft u nog vragen met betrekking tot ons privacybeleid? Stuur dan een e-mail naar info@bestoftravel.nl.

Niet helemaal tevreden,

Mocht het voorkomen dat u tijdens uw reis tekortkomingen constateert ten opzichte van de eerder gemaakte afspraken bij boeking, dan kunt u hier altijd een melding van maken. Heeft u een meet & greet gereserveerd dan ontvangt u bij aankomst alle gegevens van onze agent ter plaatse. Hier kunt u ten alle tijden contact mee opnemen. Ook geven wij voor vertrek ons noodnummer mee waar wij buiten kantooruren op bereikbaar zijn. Wilt u na afloop van uw reis alsnog een klacht indienen dan kan dit schriftelijk aan ons onder vermelding van uw reserveringsnummer op het adres;

Best of Travel
Meijerijstraat 1
5461 HK Veghel

Wij zullen u klacht in behandeling nemen en hier uiterlijk binnen 8 weken bij u op terugkomen.

Contact

Bestoftravel.nl
Meijerijstraat 1
5461 HK Veghel
tel: 085-2018466

Blijf op de hoogte

Meld je aan op onze gratis nieuwsbrief

Aanmelden voor nieuwsbrief
laddy.png

Copyright © 2005-2010 Best of Travel - Powered by System4